Ajánlások

virágocska

Ajánlások a óvodai Meseprogramhoz és a Csiperi és Susulyka mesesorozathoz

„Egyszer volt, hol nem volt… mit is beszélek, él valahol egy tündér, aki könnyedén lépked, szívéből mosolyog, madarakkal énekel, és csilingelő hangjával meséket hímez a gyermekek lelkébe. Aki őt hallgatja, annak nem kell csomót kötnie a zsebkendője csücskére, hiszen már nem felejti el, hogy szerethető és hinni fog magában és társaiban.
A tündérek és a gyerekek egy nyelven beszélnek, melyben lágyan simul egymásba a mese és valóság, a humor és az izgalom, és legfőképpen a hit, hogy csodák mindig vannak. A tündérünk, Hétvári Andrea, Csiperi és Susulyka történeteivel útmutatást ad olvasóinak, hogyan figyelhetnek egymásra, segíthetik szeretteiket. Kalandjaik közben megismerhetjük környezetük szépségeit és azt is, hogy ők hogyan vigyáznak a természet értékeire. Képek, hangok és dallamok segítik a gyermekeket abban, hogy megéljék az élményeket, és oldódjon bennük a hétköznapokból rájuk ragadt feszültség. Ezért nagy szeretettel ajánlom ezt a varázslatos mesét minden kis tündértanoncnak.”

Antal Judit

Antal Judit
Mentálhigiénés óvodai tanácsadó, közoktatási szakértő


„Hétvári Andrea Csiperi és Susulyka meséje olyan mesekönyv, ami tiszta szívvel, meghitt gyermekszeretettel íródott. Ezért tudja a gyermeki szívet megérinteni, átjárni, és belőle a sugárzó értéket kibontani. Szeretettel ajánlom.”

Körmöci Katalin

Körmöci Katalin
az Óvodai Nevelés főszerkesztője