MESESZÉP DÉLELŐTTÖK ÓVODÁSOKNAK

virágocska

- zenés mesevetítés -

Hétvári Andrea

Egymás tisztelete, segítése, a szeretetteljes elfogadás, a megbocsájtás, a humanitás, a természet szeretete és tisztelete soha el nem évülő értékek. Napjaink meséi vagy a gyermekek számára készült média-termékek egy része azonban gyakran kevésbé tartja szem előtt ezeknek az értékeknek a fontosságát, erősebbnek bizonyul náluk a divat és az egyre inkább felgyorsuló világ sodrása, dübörgése.

A Meseszép Délelőttök fő alkotóeleme az értékekre nevelő MESE, a léleksimogató, szívet töltő muzsika és az ezekhez társuló békességes légkör. Hétvári Andrea Csiperi és Susulyka mesesorozatából készült zenés MESEVETÍTÉS a szerző előadásában a kisebbeknek és a nagyobbaknak is felejthetetlen élményt nyújt.

TECHNIKAI IGÉNYEK

A zenés mesevetítés projektor, laptop, hangfal-erősítő, mikrofon és egy nagyobb szabad falfelület segítségével valósul meg. (Erre alkalmas lehet az óvoda tornaszobája vagy bármely nagyobb terem, ahol elférnek a gyerekek és az egyik falfelület lehetővé teszi a vetítést.) A felsorolt technikai eszközök közül egyedül a projektorral kell rendelkeznie az óvodának.

A mese a szerző előadásában hangzik el. Az élő mesehang a képekkel, zenével és a mesei történés hangeffektjeivel varázslatos élményt nyújt a gyermekek számára.


KÖLTSÉGEK

A zenés mesevetítés költsége az óvodai színházi előadások vagy zenés koncertek költségvetéséhez képest rendkívül kedvező. Kérje árajánlatunkat telefonon vagy e-mail-ben!